Kosár

Köszöntelek az Intarzia képek tárházában

Amint látod három csodás kategóriával várlak téged amiben szeretnék neked segíteni eligazodni. 

  • Az első kategória az intarzia képek, faliképek és otthoni dekorációkról szól. Rengeteg témával fogsz találkozni a képek között bolyongva. Nagy részük saját ötletemen alapuló intarzia, de vannak köztük egyedi elképzelések és megrendelések is. Mint például családi, esküvői portrék, cég logók, sci-fi és anime karakterek. Várom a te ötletedet vagy fotódat IDE amit megalkodhatok neked, a saját ízlésednek megfelelve.
  • A második kategóriában dísztárgyakat találhatsz, jelenleg kis ékszertartó, óratartó vagy akár cukor tartónak is használható díszdobozokat tartalmaz. Ezt a kategóriát folyamatosan bővíteni fogom, egyéb intarziás használati tárgyakkal, mint pl. ceruzatartó dobozok (alkotóknak), kulcsakasztók az előszobába, mobil és könyvtartó és hasonló hasznos intarziával diszített tárggyakkal. És természetesen várom a jobbnál jobb kreatív ötletedet, hogy miket készítsek el neked.
  • A harmadik de nem utolsó kategóriában kis kulcstartókat és hűtőmágneseket láthatsz. Ezeket az apróságokat azok számára készítettem, akiknek nagyon tetszenek az intarzia képek és a munkáim, de nem engedhetik meg maguknak a nagyobb kiadást. Így ők is élvezhetik egy kis darabját ennek az egyedülálló szakmának. És külön jó hír, hogy a kulcstartókból is nagyon szívesen készítek egyedi darabokat a Egyedi kulcstartó fül alatt.
  • A negyedik kategóriám, amit még sajnos nem láttok, azok pedig az intarziás bútorok lesznek, igyekszem minnél hamarabb láthatóvá tenni ezt a kategóriát és megtölteni sok-sok szép intarziás bútorral. Célom, hogy egy régi bútort modern köntösbe öltöztessek, hogy a mai lakásokba is megfeleljenek és tovább tündökölhessenek ebben a világban.

Ha szeretnél többet tudni az intarzia készítésről, tájékozódhatsz a Blogomon vagy videók formájában a Youtube csatornámon.