Egyedi rendelés folyamata

  • Ha ajándékba szeretnél egy intarziát, akkor kérlek időben vedd fel velem a kapcsolatot, mert egy kép elkészítési ideje akár 3-4 hét is lehet. (ez mindig a kép bonyolultságától függ) 
  •  Küldj egy fotót vagy azt hogy mi az elképzelésed (Kérlek jó minőségű képet küldj, hiszen arról tudok a legjobban dolgozni, így időt spórolsz nekem, magadnak pedig pénzt, mivel a rossz minőségű képeket teljes mértékben újra kell terveznem és rajzolnom, ami plusz költséget jelent neked.)
Rossz minőségű fotó az intarziához
Ez egy rossz minőségű fotó. Kicsi, homályos, pixeles, ráadásul a pár féloldalasan áll napszemüvegben. Bárkit ábrázolhat a kép...
Ez egy nagyon jó minőségű fotó. Szép éles, nagy a felbontása és jól láthatók az arcvonások.
  • Ezután már tudok küldeni neked  egy árajánlatot és hogy mennyi idő lesz az intarzia elkészítése.
  • Ha megfelelőnek találod az árajánlatomat, akkor kérlek jelezd felém és egy 50%-os előleg fejében már kezdem is a munkát. (Az ár nem alku tárgya)
  • Első körben egy rajzot fogok elkészíteni, mert azt könnyebb javítani, mint az intarziát. Kérlek gondold át és figyelmesen nézd meg a rajzot, mert ha már rábólintasz, akkor nehezen tudom variálni az alkotást. Ha mégis útközben változtatni szeretnél -hozzá tenni, elvenni-  az plusz költséget vonz magával.
  • Az intarzia készülése során folyamatosan küldök fázis képeket. Ezáltal teljes mértékben részese lehetsz az alkotási folyamatnak.
  • A kész műről is küldök egy képet és ha tetszik a végeredmény, akkor a teljes összeg másik 50%-a fejében elküldöm neked postán (+1.735.-) vagy személyesen is át tudod venni Heves megyében.
  • Visszatérítés: Ha esetleg nem sikerülne eltalálnom az ízlésedet -ami nem igazán szokott előfordulni- és úgy döntesz, hogy nem tetszik az alkotás, az első részlet 25%-át visszatérítem. Ha menet közben úgy döntesz, hogy még sincs szükséged a képre, azt sajnos nem tudom visszatéríteni.

Ha érdekel az intarzia készítés folyamata, akkor a Blogomon tudsz tájékozódni róla.