2021 Intarzia képek összefoglaló

A 2021-es év is remek kihívásokkal telt. Voltak köztük portrék, címerek és bútorok.

Ezeket a munkáimat szeretném most megmutatni nektek. Hozzászólásban várom véleményeteket.

Ha szeretnél 2022-ben kihívást adni nekem Küldj egy üzit az elképzelésedről.

Csendélet

Először egy Csendélettel kezdtem az évet. Nagyon élveztem a Kávés Csendélet elkészítését, így godnoltam kipróbálok egy kicsit nehezebbet. Hát igen… Ez egy saját magam elé állított kihívás volt, de élveztem minden pillanatát. Az üvegen és poháron nagyon sokat agyaltam és rengeteg furnért átnéztem, hogy elérjem a megfelelő hatást. Remélem sikerült. Az intarzia még megvásárolható ITT.

bor hangulatkép
Boros csendélet intarzia

Sheraton asztallap

A következő munkám már egy nagyobb falat volt. Egy Sheraton stílusú asztal másolatát kellett elkészítenem. Az asztal 120 cm átmérőjű volt és eszméletlenül részletgazdag. Ilyen stílusban még nem dolgoztam, de látni a végeredmény, csodálatos volt. A folyamatról készítettem videót, amit lentebb tudtok megnézni.

A bútorokat Besenyei Styl Bútor készítette.

Sheraton asztal intarzia
Sheraton asztallap Politúrozva
Sheraton konzol asztallap

Star trek

Majd következett három portré az eredeti Star Trek sorozatból. Scotty, Sulu és McCoy. Kb. A3-as méretben készültek.

Scotty
Sulu
McCoy

Önarckép

Nagyon belelendültem a portré készítésbe és már régóta szerettem, volna elkészíteni egy önarcképet. És íme…

Andulino önarckép intarzia
Nyilas Andrea (Andulino) Önarckép '21

Családi címer

Érdekes dologgal kerestek meg. Egy régi családi címer elkészítésehez kérték a segítségemet. Az eredeti kép nagyon megkopott állapotban volt, így újra kellett rajzolnom az egészet és fából életre kelteni. Nagyon hálás és elégedett volt a kedves megrendelő.

Somosdi Székely Balázs címer
Somosdi Székely Balázs Címer

Ginkgo biloba

A következő munkához nagyon szabadkezet kaptam, csak annyi volt a kikötés, hogy a ginkgo biloba levele jelenjen meg a képen. Sok-sok rajzolgatás és finomítgatás után ezt az intarziát alkottam meg. 

ginkgo biloba intarzia

Óriás Yoda mester

Ismételten el kellett készítenem Yoda mestert. Ami különlegessége volt az intarziának, az a mérete. Ilyen óriási méretben ritkán szoktam dolgozni, de jó lenne sűrűbben 😀 Sokkal részletgazdagabban lehet dolgozni és az intarzia faanyagai csak hatalmas méretben igazán mutatósak.

Jimi Hendrix portré

Egy kedves megrendelőnek nagyon megtetszett a Yoda képem méretei és arra kért, hogy készítsek neki karácsonyra egy portrét Jimi Hendrixről ilyen nagy méretben. Portrét még soha nem csináltam ekkora méretben, de szuper volt megalkotni. Köszönöm

jimi-hendrix

Gyermek portré

Az évet pedig egy nagyon aranyos portré elkészítésével zártam. Eddig gyerekekről nem készítettem intarziát, szóval újabb kihívás volt. 

ajándék anyukáknak gyermek portré intarzia fából

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük