Kosár

Ajándék szülőknek, Intarzia portrék

Mit adjunk ajándékba a szülőknek?

Ezt a kérdést azt hiszem már mindannyian feltettük magunkban. Számomra is kihívást jelent. De szerintem egy intarzia kép mindig telitalálat tud lenni. Fából készült portrék a családról a családnak.

Sokan megkerestek már portré készítés kapcsán, így gondoltam készítek egy bejegyzést, ahol, pár képpel és videóval bemutatom az eddigi alkotásaimat. Hátha sikerül megkönnyítenem a ajándék választásodat szeretteidnek.

A legtöbb intarzia ajándékba készült a szülőknek, családoknak. Általában kapok egy fényképet, amiről készítek egy fekete-fehér rajzot és ha a kedves megrendelő, mindent rendben talál, akkor elkészítem az intarzia ajándékot.
Kiegészítők is kérhetők az intarzia képhez. Gondolok itt feliratra és keretre. Felirat bármi lehet, egy dátum, idézet, nevek vagy akár az alkalom köszöntése. A kerettel is szárnyalhat a fantáziánk, egésszen az egyszerűtől a díszesebbekig.

Jó, de mennyibe kerül és miért ilyen drága?

Ez a kérdés is gyakran felmerül. Mégis mennyit ér meg, hogy megajándékozzuk a szülőket? Ezt mindenki döntse el a saját pénztárcája alapján. De amit fontos tudni az intarzia képekről, hogy ezek mind-mind kézzel készülnek és nem csak egy nyomtatott képről van szól. Tehát egy örök darabot kapunk kézhez. Gondosan megválogatom a faanyagokat, amiket egy szike segítségével kivágok és tökéletesen illesztek egymáshoz.
Ezek az intarzia képek általában egy hónapig készülnek. Tehát ha szeretnéd megajándékozni a szülőket kérlek idejében vedd fel velem a kapcsolatot.

esküvői ajándék szülőknek intarzia

Nagy hírességek és kiskedvencek

Természetesen lehet más témában is gondolkodni, ez a csodálatos ebben a szakmában, hogy a fából szinte bármilyen intarzia kép megalkotható. Valaki egy énekes, sci-fi hős vagy akár kiskedvencének a portréjával szeretné megajándékozni szerettét. Erre is megvan a lehetőség.

A folyamat ugyanaz, Küldj egy fotót és készítek róla egy intarzia képet fából.

Andulino önarckép intarzia

Videó a folyamatról

És végül, hogy láss bele egy kicsit a folyamatba. A videón bemutatom, hogyan készítek el egy portrét, közben kérdésekre is válaszolok. Ha maradt még nyitott kérdés számodra, írd meg kommentben.